about us text

Eva Lelkes, mentorka a koučka ženskej sily. Bývalá top manažérka aktuálne pomáha ženám “v stálom výkone” prekalibrovať ich životy, aby mohli žiť svoj ozajstný potenciál v slobode a ľahkosti. Ako autorka mentoringového programu Femme Fatale prináša špeciálny koučing zameraný na ženy a prepája to s prvkami taoizmu, mindfulness a tantry. Vedie ženy k vedomému využívaniu svojej mužskej energii a prebudeniu svojej ženskej sily.

Adela Jasenovcová – copywriterka, redaktorka pre Forbes, autorka kníh, mentorka. Adela napíše váš príbeh, ktorý predáva. Naučí vás to alebo rovno vytvorí za vás ako tajná ghostwriterka pre zaneprázdnených lídrov a líderky. Ako certifikovaná LinkedIn špecialistka na kreatívny obsah nájde a podporí váš štýl písania príspevkov na tejto sieti, aj inde.

Ing. Tatiana Ondrisková, PhD. konzultuje a pomáha firmám a osobám objaviť presne taký marketing a biznis model aký je pre nich a pre ich cieľovú skupinu najprirodzenejší, najvhodnejší a najefektívnejšíz. Pri svojej práci používa inovatívne metódy vrátane využitia brand archetypov.

Jana Schochmann sa špecializuje na osobný branding a selfpromotion, ponúkajúc komplexné poradenstvo v oblasti biznis módy, imidžu a osobného štýlu, prepojené s PR a budovaním vzťahov. Pomáha klientkám naplno zažiariť rozvíjaním ich vnútorného potenciálu, pričom čerpá z takmer 20-ročných skúseností v printových médiách a PR, vrátane spolupráce s dvoma odevnými značkami.

Inge Kosibová
je mentorka, koučka a terapeutická masérka pre ženy a deti. Po skúsenostiach s vlastným vyhorením našla vnútornú rovnováhu a teraz pomáha klientkám dosiahnuť fyzickú a psychickú pohodu prostredníctvom Gestalt koučingu a terapeutických masáží.

Izabela Komjati
Módna návrhárka, expertka na originálne šaty na mieru a dizajnérsky kapsulový šatník.
Navrhuje a tvorí pre zaneprázdnené ženy vo vedúcich pozíciách a podnikateľky.
Vyše 20 rokov plní sny žien a mení ich na kráľovné.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *